Cerita Orang Melayu

Dinodai Bakal Mertua

Posted on: February 6, 2009


Esok ialah hari yang berbahagia buat Ramlah. Itulah harinya dia ditabalkan sebagai seorang isteri. Bagi pengantin perempuan, penonjolan ciri ciri kejelitaan amatlah penting. Sebab itulah sehari sebelum tarikh tersebut, Ramlah bercadang pergi ke bandar. Dia berhasrat untuk mendapatkan khidmat pakar kecantikan yang ada di situ.
Pada pagi itu Hampir dua jam dia menantikan kenderaan untuk membawanya ke bandar. Namun tiada satu pun yang boleh ditumpangi. Lama kelamaan Ramlah mula berasa lemah untuk meneruskan hajat berkenaan. Di dalam serba kehampaan, tiba tiba sebuah kereta berhenti di hadapannya. Pemandu kereta itu ialah Haji Kamus, si bakal mertua Ramlah sendiri.
Pada mulanya dia agak keberatan untuk menumpang kereta tersebut. Beberapa insiden Ramlah pernah diraba oleh Haji Kamus masih lagi di dalam ingatan. Tetapi kesah kesah itu telah pun beberapa tahun berlalu. Kemungkinan Haji Kamus sudah tidak lagi berkelakuan sebegitu rupa. Ekoran dari kesedaran tersebut, Ramlah pun sangguplah menumpang kereta itu. 
Setiba mereka di bandar, Ramlah pun turunlah untuk mengendalikan urusan yang telah dirancang. Haji Kamus begitu setia menunggu di dalam kereta. Setelah dua jam berlalu, barulah segala urusan Ramlah selesai. Dia pun bergeraklah menuju kembali ke kereta si bakal mertua.
Haji Kamus memerhatikan kemunculan semula bakal menantunya itu. Dengan penuh minat dia meneliti tubuh Ramlah dari hujung kaki hinggalah ke hujung rambut. Rawatan kecantikan yang telah dijalani itu amatlah berkesan. Mukanya nampak lebih lembut. Pipi Ramlah juga bertambah gebu dan licin. Sanggul rambutnya sudah pun terdandan indah. Cukup berseri kejelitaan Ramlah pada ketika itu. Dia tak ubah seperti ratu cantik bertaraf dunia. Memang meneguk air liur Haji Kamus menatap keayuan si bakal menantunya itu.
Haji Kamus segera keluar dari kereta dan bergerak menghampiri Ramlah. “Jom kita minum dulu.” Pelawa bakal mertua Ramlah. “Tak nak lah.” Jawab Ramlah. Namun keadaan cuaca agak panas pada hari itu. Tekaknya juga dah mula terasa dahaga. Lantaran Ramlah pun segera mengubah fikiran. “Bungkus ajelah. Saya nak balik cepat ni.” Sambung Ramlah lagi.
Maka Haji Kamus pun bergegaslah menuju ke sebuah gerai minuman yang berhampiran. Sementara itu Ramlah menanti di sisi kereta. Dia tidak dapat masuk kerana ianya berkunci. Siap saja minuman itu, Haji Kamus pun berkejar kembali ke kereta. Dalam pada itu, dia sempat melarutkan sebiji pil hayal ke dalam minuman Ramlah.
Haji Kamus pun menghulurkanlah air itu pada bakal menantunya. Oleh kerana terlampau dahaga, si mangsa pun terus meneguk minuman tersebut. Air yang telah bercampukan pil hayal itu pantas mengalir masuk ke dalam perut Ramlah. Minuman yang dihulurkan oleh Haji Kamus tak sedikit pun diragui oleh si mangsa. Lantaran itulah maka sepenuh air yang ada di dalam plastik berkenaan diteguknya hingga habis.
Amat seronok Haji Kamus memerhatikan kebodohan Ramlah. Senyuman yang berlatarkan hajat miang, jelas terukir di wajahnya. Ramlah sudah pun terjerumus ke dalam perangkap Haji Kamus. “Hari ini tahulah untung nasib pantat kamu tu” Katanya di dalam hati. Sementara itu, pelir Haji Kamus sudah mula berasa segar. Penerajuan unsur unsur syahwat semakin terdesak untuk mengainayai Ramlah.
Haji Kamus membukakan pintu kereta. Ramlah pun sedikit terkangkang menunggeng untuk masuk ke dalam kereta. Ketika dia berkedudukan sebegitu, Haji Kamus pantas menyambar kesempatan. Tapak tangan kanannya terpekap ke bahagian bawah bontot Ramlah. “Ishhh….!!! Apa niii…!!! Iiiiee…!!! Jahatnyaaaa….!!!!” Sambut Ramlah dengan nada yang cukup benggang.
Secepat mungkin dia cuba melabuhkan bontotnya ke atas kerusi. Itu saja cara untuk menamatkan rabaan tersebut. Serba kelam kabut Ramlah menghempaskan bontot ke atas kerusi. Dia langsung tidak sedar bahawa penyandar tempat duduknya telah pun dibaringkan sehabis mungkin. Tindakan Ramlah yang sebegitu panik telah menyebabkan badannya terlentang ke belakang.
Ramlah cuba untuk bangun tetapi badannya terasa lemah. Peranan pil hayal tadi sudah mula menampakkan kesan. Ramlah langsung tak berupaya untuk mengalih kedudukannya. Tangan si mangsa terkapai kapai lemah. Manakala kakinya pula rasa terlalu berat untuk diangkat walau sedikit pun. Ramlah sudah tiada berpilihan lain. Terpaksa sajalah dia terus terbaring di situ.
Haji Kamus tahu bahawa Ramlah tiada lagi keupayaan melawan. Dia sudah boleh berbuat sesuka hati pada mangsanya itu. Pantas Haji Kamus menutup pintu yang di sebelah Ramlah. Sejurus kemudian dia pun masuk ke dalam kereta melalui pintu di sebelah pemandu. Tempat duduknya juga turut dibaringkan sehabis mungkin.
Dengan ruang yang cukup selesa Haji Kamus duduk memerhatikan sekujur tubuh Ramlah. Seluruh anggota tubuh si bakal menantu itu memang sudah tidak bermaya. Perlahan lahan Haji Kamus pun menyelak kain mangsanya. Keinginan nak tengak celah kangkang Ramlah begitu melonjak lonjak dirasakan. Sudah sekian lama dia memendam berhajat untuk melakukan perkara tersebut. Setelah cukup luas terselak, Haji Kamus pun menjengukkan muka ke dalam kain si bakal menantu.
“Ummm…. Ramlah oooiii….!!! Gebunya peha kamu ni. Putih melepak dan lembut pulak tu !!!” Dengan nada yang penuh geram Haji Kamus mencetuskan perasaannya. “Kenapa buat macam ni….? Kan saya ni bakal menantu. Tolonglah bawa saya balik.” Ramlah cuba memperjuangkan rayuan. Namun ianya langsung tidak diperendahkan. Bahkan semakin menggatal Haji Kamus bertindak ke atas Ramlah.
“Apa kata kita buangkan seluar kecik ni ? Baru boleh tengok benda yang tersorok kat bawah tu. Heheheee….!!!” Dengan rentak ketawa yang sebegitu miang, seluar dalam Ramlah pun perlahan lahan dilurutkan. “Jangan lah….!!! Malu saya.Jangan buat cam ni……. ieeeee…!!! Saya tak nakkkk…..!!! Saya tak nakkkk….!!!” Ramlah terus memperjuangkan sisa sisa rayuan. Tetapi sambil itu jugalah seluar dalamnya sedikit demi sedikit terlurut ke bawah. Lama kelamaan ia pun terlerai dari tubuh Ramlah. Si mangsa mula menanggis tersedu sedu. Hanya itulah saja usaha yang mampu dilakukannya.
“Aduh mak oooiii…!!! Cantiknya pantat kamu ni. Bersih licin dan tak ada bulu pulak tu. Nanti aku buka kan lagi kangkang tu. Aku nak tengok panjang mana kelentik kamu ni.” Haji Kamus pun segera bertindak mengangkat lutut Ramlah. “Menyesal sayaaaa…..!!! Kalau tauuuu ……..!!! Saya tak tumpang tadi. Menyesalnya sayaaaaa….!!!” Sambil berselang selikan esak tangis, Ramlah meluahkan sesalan. Namun kangkang Ramlah tetap juga diperluaskan selagi mungkin. Dalam pada itu kepala Ramlah dah mula jadi semakin berat. Penangan pil hayal telah pun menyerap ke dalam saraf otak. Akhirnya dia terus terlelap hingga tidak sedarkan diri.
Kereta berkenaan terus dipandu oleh Haji Kamus ke suatu tempat yang agak terpencil. Di situlah dia memikul Ramlah masuk ke dalam sebuah rumah. Tubuh bakal menantunya itu dibaringkan di atas katil. Kedua belah tangan Ramlah ditambat kemas. Ketika Haji Kamus melakukan perkara berkenaan, bakal menantunya itu masih lagi tidak sedarkan diri.
Apabila Ramlah mulai sedar semula. Dia kelihatan amat keliru. Kepalanya masih pening pening. Tapi tangan dan kaki sudah boleh digerakkan. Ramlah tak tahu bagaimana dia boleh berada di situ. Lebih merisaukan lagi ialah kedaannya yang berkedudukan meniarap di atas katil. Pergerakkan kedua belah tangan Ramlah juga terbatas. Ia sudah pun tertambat kemas pada penjuru katil berkenaan. Kedua belah kakinya masih bebas. Namun ruang yang ada tak upaya dimanfaatkan kerana terlalu sempit.
Walau bagaimana pun Ramlah berasa sedikit lega kerana pakaiannya masih lagi tersalut pada tubuh. Tetapi kelegaan tersebut tidak kekal lama. Dia kembali mengelabah apabila terdengar bunyi tapak kaki sedang bergerak menghampirinya. Ramlah sedaya upaya cuba memalingkan muka untuk mengecam wajah orang itu. Tetapi segala usaha berkenaan gagal mendatangkan sebarang hasil.
Bunyi menapak itu terus juga bergema. Setiap hentakan membuatkan perut Ramlah terasa seram sejuk. Dia mula mengelupur tak tentu arah. Hatinya membisekkan sesuatu yang menyakitkan akan berlaku. Bersungguh sungguh Ramlah mencuba ikhtiar untuk melepaskan diri. Namun ikatan tali berkenaan telah berjaya memantau pergerakkannya. Yang dia dapat hanyalah sekadar menyakiti pergelangan tangan sendiri.
Ramlah tiba tiba tergamam. Sepasang tangan mula meraba raba bontotnya. “Kalau kamu laku baik, kamu akan selamat. Aku tahu kamu ni takut. Baik bertenang aje. Kamu memang tak boleh lepas kali ni.” Suara Haji Kamus itu amat Ramlah kenali. Cukup tegas nada penyampaian pesanan tersebut. Lemah semangatnya bila menyedari bahawa cengkaman Haji Kamus masih lagi belum berakhir. Namun Ramlah cuba juga mententeramkan gelodak perasaan yang sedang melanda itu.
Perkara yang amat ditakuti, mulalah terbayang di dalam kepalanya. Ramlah sudah dapat mengagak kenapa dia di bawa ke situ. Yang lebih merisaukan ialah hajat buruk yang bakal ditagih oleh Haji Kamus. Selama 19 tahun pantat daranya telah berjaya dipertahankan. Sepatutnya bukan pelir mertua, tapi pelir suami yang berhak dianugerahkan kalungan dara tersebut. Amat tak rela Ramlah kehilangan dara dengan cara yang sebegitu sumbang. Maka bila menyedari akan hakikat berkenaan, dia jadi bertambah panik. Tingkah lakunya juga nampak semakin liar.
“Jangan…!!! Tolonglah saya. Lepaskan saya….. Saya tak lapurkan pada sesiapa. Jangan rosakkan saya macam ni…..!!!” Sambil meronta ronta, Ramlah merayukan belas ihsan. Namun dia sedar bertapa degilnya si bakal mertua itu. Peluang untuk selamat memang terlalu samar. Sejurus kemudian dia pun mulalah menagggis.
“Kamu nak berkelakuan baik atau tidak ?” Ayat itu tamat dengan satu cubitan yang amat keras pada bontot Ramlah. Ternganga mulut Ramlah menanggung kesakitan. Soalan dari Haji Kamus hanya mampu dijawabkan dengan tangisan yang mendayu dayu. Sambil itu bontot Ramlah terus menjadi sasaran rabaan si bakal mertua. Tangan berkenaan menjalar di sekitar kebulatan bontot si mangsa.
“Sekarang kamu mesti bangun melutut. Kamu tonggeng dan sembamkan pipi ke atas tilam.” Suara garau itu memberikan arahan dengan nada yang cukup garang. Kecut perut Ramlah mendengarkan kebengisan yang sebegitu rupa. Dia terlalu takut untuk disakiti lagi. Maka bergegas dia pun bertindak untuk mematuhi arahan itu.
Memang kemas tangan Ramlah terikat. Itulah punca yang menyukarkan usahanya untuk melaksanakan arahan tersebut. Bersungguh Ramlah cuba meninggikan bontot. Walaupun sukar, namun usaha tetap diteruskan. Setelah bertungkus lumus memajukan gerak, akhirnya berupaya juga Ramlah melakukan sepertimana yang dikehendaki. Bontotnya sudah pun tinggi menunggeng. Bagi menampung kedudukan itu, pipi Ramlah memanglah terpaksa disembamkan ke atas tilam. Namun dia tak punya banyak ruang untuk memileh keselesaan. Bagi mengimbangi tubuh, Ramlah terpaksalah membuka kangkang dengan lebih luas.
Akibat dari tindakan tersebut, pehanya tidak lagi boleh dirapatkan. Cukup luas ruang yang ternganga di situ. Dia sendiri telah meletakkan celah kangkangnya pada kedudukan yang amat bahaya. Dengan cukup mudah celah kangkang Ramlah boleh disakiti dengan beranika corak ancaman. Dia jadi serba salah. Ramlah menyesal kerana telah terperangkap sebegitu rupa.
Bagaikan orang ngantuk disorong bantal, Haji Kamus pantas menyambar kesempatan tersebut. Tangannya laju menyeluk masuk ke dalam kain Ramlah yang sudah tiada berseluar dalam itu. Cukup mudah tapak tangan si bakal mertua menjamah permukaan pantat si bakal menantu. Jari jari Haji Kamus buas melakari sudut sudut alur pantat Ramlah. Kelentiknya juga sesekali terkena sentuhan tersebut. Ramlah hanya mampu tercunggap cunggap sambil melinangkan air mata.
Haji Kamus bertindak semakin ganas. Zip kain Ramlah dibukanya dan kain tersebut terus dilondehkan. Bontot Ramlah sudah tidak lagi beralas. Kulit yang halus memutih itu nampak amat indah tertonjol. Lebih lebih lagi bila Ramlah berkedudukan menunggeng sebegitu rupa. Lubang pantatnya juga telah siap sedia terkangkang luas. Sembulan setampuk pantat itu cukup jelas buat tatapan Haji Kamus. Ramlah benar benar rasa terdedah. Bakal mertuanya itu bila bila saja boleh melakukan pengainayaan terhadap lubang pantat si menantu.
Tiba tiba Ramlah terasa katil itu bergegaran. Ia ekoran dari tindakan Haji Kamus memposisikan diri di belakangnya. Ramlah semakin cemas. Dia boleh mengagak apa yang cuba dilakukan oleh bakal mertuanya itu. “Tidaaaaak…..!!!! Tolonglah… Saya tak nak. Dara tu untuk suami. Bukan mertua. Bagilah suami dapat dulu. Ishhh….. Jangan masuuuuuuk……..!!! Saya sumpah dan janji. Pakailah pantat saya ni…….!!! Hari hari pun tak apa. Saya rela. Tapi……” Pujuk rayu Ramlah terputus begitu saja kerana Haji Kamus segera mencelah kata.
“Kan dah aku cakap tadi !!! Kamu mesti berkelakuan baik !!!” Dengan kata kata tersebut, satu das tamparan keras hinggap ke atas bontot yang tidak beralas itu. Terbeliak biji mata Ramlah merasai gigitan tamparan tersebut. Berdenyut denyut kepedihan yang terasa pada bontotnya itu. Kemerahan kesan tapak tangan sudah jelas terbekam pada keputihan bontot Ramlah.
“Baguslah kalau kamu janji hari hari nak bagi pantat. Jangan takut. Memang aku tuntut janji kamu tu. Macam ni lah menantu yang bertanggung jawab. Menantu yang pandai jaga mertualah katakan. Tapi dara kamu ni, tetap aku juga yang punya. Heheheeee…..!!!!” Sambung Haji Kamus lagi. Kepedihan di bontot Ramlah belum lagi reda. Tapi si bakal mertua dah mula merangkul pinggang si bakal menantu. Pelir Haji Kamus nampaknya sudah tidak sabar sabar lagi nak berkubang di dalam lubang pantat Ramlah.
Perlahan lahan si batang pelir mencelahkan laluan untuk memasuki lubang pantat. Sungguhpun perlahan namun ianya cukup tegas. Pantat dara itu diterokai tanpa setapak pun langkah pengunduran. Walaupun sempit, namun ianya tetap ditekan dengan sepenuh paksaan. Sedikit demi sedikit si batang pelir mendalami telaga bunting Ramlah. Akhirnya tinggallah dua biji telur saja yang masih berada di luar pantat berkenaan.
Pada ketika itu kesakitan di dalam pantat Ramlah memanglah menggila. Rontaannya bagaikan ayam kena sembelih. “Aaaaarrrrrrh…..!!! Sakiiiiittt…!!! Toloooonggg…..!!! Ampuuuuunnn…..!!! Cukuuuuuuuup…….!!! Berulang ulang gema jerit pekiknya yang nyaring. Ia kedengaran di setiap penjuru bilek tersebut. Pantat itu rasa seolah olah ada sebilah gergaji bulat tercucuk di dalamnya. Bisa gigitan batang pelir tak henti henti menikam dan menyakiti lubang pantat Ramlah. Setampuk pantatnya itu dah rasa nak terbelah dua akibat dari sulaan batang yang amat ganas. Hampir terputus nyawa Ramlah menanggung derita siksa. Lebih lebih lagi di peringkat awal mengharungi pengalaman tersebut. Tak pernah selama ini dapat dibayangkan ujudnya kesakitan yang sebegitu memedihkan.
Lama kelamaan rontaan dan esakan Ramlah dah mula reda. Kesakitan pada pantatnya masih lagi terasa. Namun semangat “tidak rela” nya kian tersisih. Dia kelihatan lemah dan serba keletihan. Ramlah juga berasa amat keciwa kerana telah pun kehilangan dara. Mahu tak mahu dia terpaksa rela menghadapi segala galanya.
“Macam ni lah baru budak baik. Duduk diam diam cam ni kan senang. Tak guna kamu melawan. Jerit sampai melangit sekalipun dara kamu tetap aku juga yang dapat.” Cukup seronok dia melihatkan gelagat kekeciwaan si mangsanya itu. Sambil mata memerhatikan reaksi Ramlah, si batang pelir tetap juga menjalarkan aksi. Pada peringkat awal, rentak keluar masuk lubang pantat dilayarkan secara perlahan lahan.
Ramlah tak upaya lagi melakukan apa apa. Fikirannya juga sudah tiada dorongan untuk melayan sebarang idea. Dia hanya bersujud kaku sambil berterusan menunggeng di situ. Pipi Ramlah pun sudah basah berlumuran air mata. Mahu tak mau Ramlah terpaksa merelakan lubang pantatnya dicabuli oleh sondolan pelir bakal mertuanya itu. Lama kelamaan hayunan pelir menjadi semakin laju. Sikap berdiam diri si Ramlah telah memudahkan kerja si batang pelir. Ianya cukup selesa menghentak seberapa dalam dan seberapa ganas sekali pun.
Semakin kencang pelir menghayun, semakin ngilu kepedihan lubang pantatnya. Berkeret gigi Ramlah menahan kesakitan. Kesan kesan luka mula dirasai terujud di situ. Ianya diparahkan lagi oleh penyondolan rakus si batang pelir. Hampir berasap kepala Ramlah dilanda kepedihan yang amat sangat. Namun dia tetap juga mendiamkan diri. Begitu taat Ramlah merelakan penyeksaan terhadap lubang pantatnya itu.
Sebenarnya si mangsa hanya mahukan agar si batang pelir cepat tiba ke puncak nafsu. Penderaan pada pantatnya diharap akan dapat menyalurkan sesedap nikmat bagi pelir itu. Hasrat Ramlah agar Haji Kamus segera mencapai kepuasan. Tujuannya semata mata bagi menamatkan punca kepedihan di situ. Hanya itu sajalah jalan keluar yang termampu Ramlah fikirkan.
Kesan dari sikap kerelaannya mula menampakkan hasil. Irama sorong tarik batang pelir dirasakan semakin berapi. Sejurus kemudian ia secara tiba tiba terhenti. Si kepala pelir dibenamkan jauh hingga ke dasar telaga bunting Ramlah. Kesan denyutan yang terbit dari kepala pelir itu memang ketara dapat dirasakan. Dia sedar bahawa tak lama lagi akan berakhirlah segala kesakitannya.
Hajat yang Ramlah pohon kian hampir tercapai. Mulut Haji Kamus dah mula berdesis desis. Manakala bunyi pernafasannya pula seperti kerbau kena sembelih. “Ummm…. Sedapnyaaaa…!!! Sedapnya pantat kamu niiiii…..!!! Habis dara kamu Ramlah ooooiiiii…!!! Ketat betul lubang niiii…..!!! Ishhhhh…. Sedapnyaaaa… Ahhhhh… Ahhhhhh… Eeerrrrr….!!! Tak lih tahan lagi Ramlah oooiiiii….!!!”
Ramlah amat yakin bahawa si batang pelir sudah diambang melakukan kencing nafsu. Episod ngerinya dah pun nak berakhir. Ketika itu perasaan Ramlah semakin lega. Dengan hati yang tenang dia menantikan ketibaan detik detik kebebasan.
Namun kelegaan tersebut tidak kekal lama. Sejurus kemudian kelegaan bertukar menjadi kegelisahan. Ramlah mula teringatkan kemungkinan bunting. Sebentar lagi benih Haji Kamus akan tersemai di dalam perutnya. Hakikat berkenaan menyebabkan Ramlah berkelakuan amat resah. Lebih membimbangkan ialah waktu itu dia berkeadaan paling subur. Kemungkinan bunting terlalu besar untuk dinafikan. Ramlah mula cemas.
“Tolong jangan lepaskan dalam perut saya. Saya tengah subur ni. Mesti jadi budak nanti.” Dengan serba merendah diri, Ramlah merayu rayu. Bersungguh dia mengharapkan belas ihsan dari si bakal mertua itu. Ramlah terlalu yakin bahawa benih Haji Kamus akan berupaya membuncitkan perutnya. Dia terlalu takut untuk menghadapi kemungkinan bunting di luar nikah. Apatah lagi dari benih pak mertuanya sendiri !
“Besok kamu dah nak kawin. Apa nak ditakutkan. Kalau bunting, bin kan sajalah dengan nama suami kamu tu. Kan serupa aje. Jadi anak pun boleh. Jadi cucu pun boleh. Tak siapa yang tahu melainkan kita berdua….. heh heh heh..” Dengan ketawa tersebut maka berceret ceretlah pancutan air mani Haji Kamus. Cecair benih itu diterbitkan dengan amat banyak. Telaga bunting Ramlah begitu cepat dibanjiri oleh takungan air pekat yang serba memutih. Serata pintu rahimnya juga penuh dipaliti cecair melengas berkenaan.
Kehangatan semburann cecair benih, dapat Ramlah rasakan bergelodak di dalam perutnya. Ia sedang berjuang untuk menunaskan cantuman baka di dataran rahimnya yang subur itu. Cecair bunting Haji Kamus berpesta di dalam perut Ramlah. Jutaan air mani cukup sengit merebut peluang untuk membuncitkan perut si bakal menantunya sendiri.
Ramlah termenung sejenak. Fikirannya mengimbasi nasib yang telah pun berlaku. Cita cita Ramlah tidak kesampaian. Dia gagal untuk menghadiahkan sepantat dara kepada suaminya kelak. Hadiah tersebut telah pun terlebih dahulu dimiliki oleh bakal mertua Ramlah sendiri. Dia merasakan terlalu sumbang untuk menghadapi ketetapan takdir yang sedemikian rupa.
Bukan setakat itu saja. Ada se perkara lagi yang lebih merunsingkan Ramlah. Benih yang disemaikan oleh pelir mertuanya itu akan bertunas menjadi budak. Dalam masa beberapa bulan lagi perut Ramlah sudah tentu nampak buncit. Dia terpaksa menghamilkan anak hasil dari persetubuhannya dengan bapa mertua sendiri. Seram sejuk perut Ramlah memikirkan perkara tersebut.
Namun seperti kata bakal mertuanya tadi, “tak siapa yang tahu melainkan kami berdua saja.” Bila teringatkan ayat ayat tersebut barulah reda kerunsingan Ramlah. Itulah dalil pedoman yang telah memulihkan semangatnya. Besok Ramlah akan tetap menaiki jinjang pelamin. Kegembiraan untuk meraikan hari yang bersejarah itu, mula dapat dirasai kembali.

22 Responses to "Dinodai Bakal Mertua"

KORMATA BANTOLO

LAMPA KONEKO RATOMO

aku rasa hj kamus ni…dgn mak dia sendiri pun dia main…babi sialll

haji kamus kimak!!!!!!!

sial punya haji. . . . . . . . Nama ja haji, tpi prangai cam SETAN. . . . . . . . . . . . . . . . .

mcm sial jer… org mcm ni patut bunuh jer.. haji konon.. sial tul… cilake…

ishhh…pak hj ney…pew bndew la….cyan mnan2 dy uw…da tue2 pon ta cdar dry,,

nie kes maen xbce doa la nie…dpt ank cm pak kamus..nme mcm nme monyet aku je,ptot la perangi setannnnnn

MEMANG SIAL PON SI HJ NI!!!!!!!!!!!

memang pandai kau buat cerita x pasal2 konek aku bolih keras, hj kamus jdi mangsa kena sumpah…

Gler punya manusia’ el0k d p0t0ng pelir dye n dbg mkn anjing kurap! 😛

Gler! El0k p0t0ng pelir bg mkn anjing kurap! 😛

hahah.mcm nie pun boleh

sbr smua..nie cma rekaan smate……tiada kne mngena ngan yg msih hdup atau tlah mninggal dnia……….

walaupun rekaan x mustahil kalo ade jugk org cm ni…memalukan je..ape punya bkl mentua la….NAFSU BINATANG..kalo aku,aku xkan kawin dgn anak dia..ntah2 nnti time kwin suami xde kat umah dia ‘belasah’ gak…

kesian ramlah ye

Aku berkahwin dengan isteri pertamanku (Tee) semasa kami masih menuntut di luar negara dan selepas kembali ke tanahair tak lama aku kawin lagi satu (El) tapi aku tok se nak ghoyak dengan hangpa pasai itu hal banyak komplikated punya cuma at the end of it both parties (Tee, El, Aku dan bapak-bapak serta ibu-ibu kita orang) terpaksa menerima keputusan yang aku buat. Jadi kau orang yang bujang-bujang tu kalau nak kawin pikiaq dulu betul-betul baru say yess… Tee anak tunggal orang kaya, El anak perempuan orang bangsawan dan aku bekas anak pegawai atace yang sering berpindah dari duta ke duta, sehinggalah aku di tinggalkan terus dengan nindaku. Depa ni masing-masing punya protokol tersendiri last-last aku buat law aku sendiri baru kelam kabut semuanya.

So akupun kawinlah dengan El, gimanapun Tee tak pernah aku abaikan hingga saat inipun aku masih macam dulu juga, kalau tersentuh aje mesti kena main sampai diapun naik risau dah berusiapun masih macam pengantin baru selalu basah rambut, agaknya Tee malu kat staff bawahannya yang muda-muda takut orang kata dia kuat main, aku cakap kat dia patutnya bersyukur yang dia dapat main hari-hari atau paling tidakpun selang sehari, ada orang lain tu seminggu payah sekali nak dapat (khusus buat jantan: engkau orang yang dah berbini tu rajin-rajinlah tenggek bini kau orang, jangan ingat nak tenggek orang lain aje, last-last esok bini kau orang kena tenggek dengan orang lain, lagipun kalau kau selalu main dengannya insyaallah bini kau akan awet muda dan boleh pakai sampai ke tua. Khusus buat wong tino: kalau dah berlaki tu jangan nak menggatal dengan jantan lain walau atas sebab apa sekalipun kau orang hanya boleh menyuakan pantat pada tok laki kau sahaja, walau benci bagai nak rak kat laki sekalipun kau kena ingat biarlah dia jadi laki aku di dunia ni sahaja, akhirat esok tak ingin aku. Satu petua aku nak bagi kat bini-bini semua, air mani tok laki yang masuk ke pantat tu akan jadi ubat, macam-macam ubat kalau aku bukak kitab ni nanti tujuh hari tujuh malam tak habis tapi air mani jantan lain yang tumpah ke burit kau orang akan jadi racun. Ninda aku sebelah emak adalah keturunan Ningrat jadi memang banyak ilmu dan entah apa lagi, aku sendiri tak mampu nak belajar semuanya, banyak yang dia ajar kat aku racun, penawar serta ilmu berkelamin. Kau jangan ingat kawin tu menenggek aje pancut habis cerita, pompuan pulak lepas kena pancut turus tidur.

Nantilah aku sambung celoteh lain kali, nanti kau orang boring pulak. El berketurunan Ungku jadi emak dia aku panggil mak ungku aje, panggilan ini lekat walaupun dia dah jadi mak mertua aku. Depa ni ada tiga orang anak sahaja tapi ada seorang anak angkat yang bungsu, el anak ketiga and the only daughter. Masa aku mula-mula kenal dengan el dan pertama kali ke rumahnya aku ingatkan emaknya tu kakak dia sebab nak serupa emak dan anak tapi bila emak dia kata makcik ni emak el barulah aku tahu yang mak ungku ni tak makan tua macam ninda aku juga. Ilmu depa ni hebat-hebat tapi ingat jangat pakai susuk kalau nak tampak muda itu ilmu syaitan, banyak cara lain yang tidak salah boleh dibuat.

Disebabkan el ni satu-satunya anak perempuannya selalulah dia bertandang ke rumah kami tolong ajarkan itu ini dsbnya. Maklumlah takut anaknya kalah dengan madunya dalam soal menguruskan rumahtangga dan melayan suami. Aku tak kisah walau apapun mereka nak buat cuma ada hal-hal yang aku mahu isteri-isteri ikut peraturan aku sendiri. Mak ungku ni pasal masak nombor wahid, kau sebut aje apa masakan dari gulai darat hinggalah gulai angkasa (kalau ada) pun dia tahu. So bila dia di rumah aku selalunya Tee juga akan datang belajar masak dengannya, tapi yang cepat dapat bukan dia orang tapi aku sekali tengok aje aku dah tahu macam mana nak buat, ada petua macam mana nak belajar memasak ni sebab tu bini aku tak dapat kalahkan aku dari segi masakan ni, sorry jauh api dari panggang. Mak engku kekadang tu lebih suka ajar aku berbanding bini-bini aku, benak katanya.

Tak lama el pun mula buncit (kena tenggek hari-hari mana tak buncit), anak manja so macam-macamlah dia hendak jadi yang mana aku boleh cari, beli atau jumpa aku dapatkan tapi kalau yang susah-susah tu sorrylah. Pesan nindaku lagi kalau bini mengidam yang halal beri, yang mudah cari tapi kalau yang berat, merbahaya dan haram jangan ikutkan, banyak kisah laki mati sebab nak penuhi idaman isteri. Sampai masa ia beranak juga, jangan percaya yang khurafat, budak kecik memang ramai yang ngences (meleleh air liur) bukan sebab emaknya mengidam tak dapat makan semasa mengandung. Ingat tok-tok laki jangan bunuh diri sebab nak ikut idaman isteri.

Aku dapat surat untuk berkursus selama tiga minggu jadi aku beritahu Tee tolong tengokkan el dan Pesan pada Mak Ungku kalau ada masa jengoklah el. Selepas seminggu berkursus aku dah tahan, ngelasor kata orang jadi akupun balik (kebetulan hari tu ada cuti umum) tapi aku terus ke rumah El sebab Tee aku kira mesti kat office. Aku tengok kereta ada so aku confident el mesti ada di rumah, aku ingat nak bagi surprise kat dia so aku masuk pelan-pelan ke dalam rumah. Aku cari el di dapur tadak, bilik study tadak, bilik bacaan tadak juga, last aku masuk ke bilik tidur…he..he..aku nampak el sedang mencuci karpet yang peleknya dia berbaju kebaya pendek tapi sebelah bawah hanya bertuala sahaja, agaknya dia nak keluar rumah. Aku tengok punggung el bergerak-gerak bila dia menggosok karpet dan kote aku tak usah cakaplah, mencodak naik maklum saja dah seminggu lebih berpuasa air dah naik ke otak. Akupun menanggalkan pakaian telanjang habis, aku berjengkit-jengkit menghampiri el, dia masih tak sedar kedatanganku, setelah betul-betuk hampir aku terus selak tuala pendek yang dipakainya dan mengacukan kepala butuhku betul-betul di opening cipapnya sambil aku mengusap-ngusap punggungnya yang gebu.

El berhenti menggosok bila terasa pantatnya aku usik, aku terus mengusap-ngusapkan kepala kote pada rekahan pantatnya sambil menujah-nujah kecil. Mulut cipapnya terbuka sikit memberi ruang kepala butuhku untuk mencelah. Aku terus menekan agak susah juga nak masuk sebab kering tapi di sebelah dalam agak lembab kerana air pelicin dah mula terbit, aku terus membenamkan sampai habis butuhku ke dlam cipapnya secara doggie, aku terasa juga kelainannya kerana lubang el ni agak besar berbanding selalu tapi aku ingat dia mengandung tentulah lubang cipapnya mula mengembang. El menggoyang-goyangkan punggungnya bila terasa batangku menyelinap masuk sampai habis aku terdengar suaranya uh..uh..uh..aku terus menyorong tarik pelan dan bertambah laju sambil aku berkata, sorry el abang balik tak beritahu abang tak tahan dah so abang main terus, el tahan sikit abang main dari belakang sampai terpancut, sambil aku meneruskan tujahan demi tujahan dan setiap kali koteku terbenam habis dia mendengus.

Tiba-tiba el berkata….ini mak ni…bukan el. Aku terkejut dan terus berhenti tapi koteku masih terbenam dalam cipapnya. Aku meraba-raba kawasan tetek…sah tetaknya besar sebab tetek el sederhana sahaja. Aku raba pula di kawasan cipap…sah bulunya lebat dan kasar el punya sikit dan halus. Aku jadi panik, lalu mencabut keluar koteku, el berpaling…sahlah yang aku mainkan tu tak lain tak bukan mak ungku mertua aku. Mak sorry mak saya tak tahu saya ingatkan el tadi sebab kereta dia ada kat luar, el bawak kereta emak ke market…oh patutlah jawabku. Habis ni macam mana mak, gini aje jawabnya sebab engkau dah rasa burit emak jadi eloklah engkau habiskan sahaja, mak ungku membuka kerosang kebayanya satu persatu lalu menanggalkan kebayanya, kemudian membuka bra lalu menampakkan sepasang tetek yang besar dan agak jatuh (maklumlah dah season) tapi masih mengkar. Mak ungku dah telanjang bolen aku lihat walaupun badanya ada berlemak namun shape tubuhnya masih seksi dan boleh menaikkan nafsu jantan yang melihatnya.

Mak ungku memberi isyarat supaya aku datang kepadanya setelah dia berbaring di katil aku seperti kerbau tercucuk hidung menurut sahaja, kemudian terus aje ku gomol mak mertua aku ni cukup-cukup sampai terdengik-dengik dia kelelahan, mainkan mak…mainkan mak sambil jari-jarinya memegang batangku membawa ke pantatnya. Aku meletakkan betul-betul di mulut pantat dan sress….menikam masuk sampai habis, uh..uh..panjang dan besar juga kau punya terasa ulu hati mak katanya, macam mana el boleh tahan hentakan engkau ni. Tak lama akupun memancut dalam pantat mak ungku dan aku rasa airnya banyak sungguh, kalau anak dara tengah subur dapat tentu buncit punya. Tapi batangku tak mahu kendur malah aku terus menolak tarik keluar masuk, mak ungku kemudian meminta aku memainkannya mengikut berbagai gaya aku cuma menurut. Mukanya aku lihat memerah menahan nafsu berahi yang melonjak dengan tiba-tiba maklumlah dapat batang muda, dia dah klimak dua kali dan meminta aku main terus sampai dia klimak sekali lagi. Aku mendudukkan mak ungku sambil batangku masuk dari bawah kemudian mak ungku naik ke atas agak berat juga mak mertua aku ni tapi biarlah kemudian aku pulak di atas. Mak ungku merapatkan kakinya sambil meminta aku menikam dengan lebih laju tak lama dia mengepit koteku dengan kuatnya sambil pelukannya kejap sekali, nafasnya mendesah bak kuda berlari laju dan pancutlah…pancutlah dalam burit mak…aku mendayung sekuatnya dan critt…crit…aku terpancut lagi. Aku membiarkan koteku terbenam seketika dalam pantatnya sebelum mecabut keluar. Aku lihat air mani melimpah keluar dari buritnya dan mengambil tisu supaya tidak membasahkan cadar.

Setelah itu barulah ia bersuara, maafkan mak kerana mintak engkau main tadi, entahlah bila terasa pelir kau terbenam dalam pantat emak tetiba aje nafsu mak datang tak boleh tahan-tahan lagi, makpun dah lama tak main macam ni dah tua tak larat nak berdayung lama-lama tapi tadi rasa syok bukan main macam baru kawin pulak. Habis ni nak buat macam mana mak, aku bertanya, ok ini hal kita berdua aje jangan beri tahu sesiapa walaupun el, tapi suatu masa nanti biar mak yang story kat dia orang. Mak sebenarnya tengah cuci muntah el yang jatuh atas karpet tu tak perasan pulak engaku balik, mak baru sampai bila dengar el muntah-muntah, emak suruh dia ke market sebab takut bau muntah tu tambah meloyakannya. Tak apalah engkau mandi dulu, mak ke bawah kang balik si el tu payah pulak ceritanya, nanti dulu mak sebelum tu sambil aku kangkangkan semula kakinya dan menikam sekali lagi cipapnya dengan sekali henjut sampai habis ke dasarnya, pelan-pelan senak mak ni, pelir kau tu panjang. Selepas menujah empat lima kali aku mencabut keluar dan terus mencium bibir dan pipinya. Thank you mak, your cunt feel great, by the way I’m so sorry that I fucked you in that manner. Well ok, but only this once no more second time tahu, lain kali tengok dulu pantat siapa jangan main tojah aje nasib baik kena pantat emak kalau orang lain tadi kan panjang ceritanya.

Itulah pengalaman ku termain pantat emak mertuaku, lepas peristiwa tu aku jadi cukup malu kat mak ungku sampai setengah tahun aku tak balik ke rumahnya hingga bising-bising pak ungku, dia tak tahu yang aku dah tertenggek bini dia. Mak ungku ada datang slow talk dengan aku yang sudah tu sudahlah, datanglah ke rumah bila el bersalin nanti sambil tangannya meraba koteku. Aku mula meraba cipapnya dan mencium bibirnya sambil menggesel-geselkan batangku pada pantatnya tapi tanganya menolak, cukup katanya, bukan apa mak cuma nak pastikan yang mak mampu menahan nafsu bila berdepan dengan engkau lagi dan jangan terfikir lagi nak main dengan mak, tu bini kau kan ada, dulu tu tak sengaja tak apa. Aku tak peduli, aku cempung dia dan letakkan di atas katil bilik tamu kemudian aku telanjangkan dia, mak ungku hanya mendiamkan diri, selepas aku juga telanjang aku dekatkan kepala butuhku kepada cipapnya, aku gesel-geselkan sampai cipapnya berair, mak ungku mengetapkan bib! irnya, aku terus mengulit-ngulitkan kepala batangku di mulut cipapnya dan menolak masuk tapi tak lepas hasyafah, ku lakukan itu berulangkali tak lama aku memeganag koteku yang telah cukup kembang dan critt…critt..aku memancutkan air maniku ke permukaan cipapnya yang lebat berbulu dan setitik dua terpancut jauh terkena teteknya. Aku mencium emak mertua aku sambil berbisik, saya juga tak akan mainkan mak lagi. Setakat itu sahaja kalau saya dah tahan nafsu bila berdepan dengan emak. Mak ungku tersenyum.

Aku berbaring di sisinya sebentar sambil dia mengusap-ngusap rambutku, engkaulah anak emak, kalau kau betul-betul berahi dan pantat bini kau tak boleh digunakan datanglah cari mak tapi jangan masukkan pelir engkau dalam pantat emak, kat luar tak apa sambil dia memicit-mecit batangku yang dah mula nak keras semula……

ni cerita macam mengarut tetapi banyak telah berlaku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: