Cerita Orang Melayu

Posts Tagged ‘telanjang


Sudah sebulan Nora bekerja di cyber café Halim. Nora bersama anak-anaknya telah berpindah dari rumah ibu bapanya selepas diceraikan oleh suaminya. Memang Nora yang inginkannya, pelbagai alasan Nora beri dan sengaja dia buat pasal dengan suaminya. Itu salah, ini salah, ada saja yang tak kena. Lebih-lebih lagi suaminya itu seorang yang pemalas. Selalu sahaja ponteng kerja hingga beberapa kali diberhentikan dan bertukar kerja. Namun, sebab sebenarnya adalah ingin bersama dengan Halim selepas Halim menawarkannya untuk bekerja dengannya dengan tempat tinggal yang disediakan dan juga orang gaji yang akan datang menjaga anak-anaknya sewaktu mereka bertugas.

Rumah kedai 3 tingkat yang dimiliki Halim menjadi dunia baru Nora. Tingkat bawah sekali merupakan pejabat urusan syarikat yang Halim miliki. Tingkat 1 pula merupakan cyber café, perniagaan sampingan peribadi Halim yang mana Nora adalah satu-satunya pekerja di situ. Manakala tingkat 2 pula merupakan kediaman Nora anak beranak. Ruang kosong yang dahulunya menjadi tempat pekerja-pekerja Halim melepak dan makan ketika bulan puasa telah diubahsuai menjadi sebuah kediaman yang mempunyai 2 bilik, 2 bilik air , 1 ruang tamu dan ruang dapur. Nora hidup selesa di sana. Read the rest of this entry »


Tempat kerja aku ni sebuah hospital, lapan tingkat. Ada lah seorang Sekretari yang rajin kerja sampai lewat malam bila nak siapkan “board paper”. Nama dia Deera. Comel je, setinggi 5′ 2″…. dah beranak dua pun tapi macam awek pertengahan dua pulohan. Seorang senior ni namanya Rahman selalu saja menjeling-jeling kat Deera. Dia menyimpan dendam kerana Deera ni macam sombong sikit. Baru tak sampai setahun kerja di sini.

Rahman berbadan saiz agak sasa, kuat seks pulak tu. Nampak kaki perempuanpun dia boleh tegak, ini kan pulak nampak tetek ataupun punggung macam Ziana Zain.

Satu hari Rahman sedar Deera tak balik lagi selepas pukul 8.00 malam. Dia dah check kat punch card dan terus naik ke tingkat di mana Deera bekerja. Sah! Tak ada orang lain, melainkan Deera seorang menyiapkan kertas kerja bossnya. Yelah, boss suka bagi last minute, esok nak present…. selalu macam tu, so sekretarilah jadi mangsa. Kali ini, Deera pasti jadi mangsa lagi… lebih dahsyat, mangsa seks buas Rahman. Read the rest of this entry »


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 83 other followers