Cerita Orang Melayu

Posts Tagged ‘main dalam pejabat


Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Di pejabat tu lebih ramai perempuan dari lelaki. Boss aku perempuan dan berumur lewat 20-an. Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk.

Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti. Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL. Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik. Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu. Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet. Terserlah susuk tubuhnya yang menggiurkan dan putih melepak itu. Batang ku dah mula menegang. Susan tersenyum dan mempersilakan aku duduk sambil bertanya aku nak minum apa. Aku hanya meminta air sejuk sambil menelan air liur melihat buah dada Susan yang terbonjol di sebalik baju
singletnya.

Susan datang dengan segelas air dan duduk disebelah ku. Aku merasa gementar dan naik stim sebab bau perfume Susan yang sungguh menggoda. Susan berbual mesra denganku hingga aku rasa comfortable. Dia bertanya latarbelakangku dan tanya samada aku dah ada girlfriend. Aku kata aku masih solo tapi Susan mengusik takkan lelaki handsome macam aku tak ada girlfriend. Aku kata aku memang nak ada gf tapi tak ada yang sangkut. Dia tanya orang macamana yang aku berkenan. Aku pun secara bergurau mengatakan aku nak orang yang macam dia. Susan terperanjat tapi tersenyum lebar. Dia bertanya kenapa. Aku pun bodeklah kata sebab dia bijak, cantik, menarik dan sexy. Bertambah lebar senyum Susan dan dia mencubit manja pehaku. Bertambah tegang batangku merasa sentuhan Susan.

Untuk tunjuk baik, aku pun minta diri untuk pulang ke pejabat sebab dah lama di situ. Susan kata jangan risau sebab dia boss so tak ada yang nak marah. Aku pun senyum aja dan rasa lain macam pula. Susan tiba-tiba merapatkan dirinya padaku dan tangannya mengusap-usap pehaku. Berderau darahku dan bertambah stim aku dibuatnya. Susan dengan manja bertanya samada aku marah kalau dia sentuh aku. Aku kata aku tak kisah. Susan kata dia minat kat aku walaupun aku masih muda dan nak bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah.  Read the rest of this entry »


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 82 other followers